Word sponsor van Hardverzachters

Sta je achter de boodschap van Hardverzachters en past deze bij de waarden van jouw organisatie? Dan is het mogelijk om als bedrijf of organisatie Hardverzachters te sponsoren. Dat kan al voor een klein bedrag. Hieronder lees je de mogelijkheden.

(Ben je een particulier en wil je Hardverzachters supporten, klik dan hier)

Waarom wij sponsors zoeken

Hardverzachters is een stichting zonder winstoogmerk en werkt met een team van vrijwilligers. Dit team wordt aangevuld met professionals die belangeloos hun kennis en kunde inzetten om de initiatieven van Hardverzachters mogelijk te maken.

Het maken van content, podcasts en apps kost ook geld. Denk aan hosting van onze website, ontwikkelen van apps (zoals ‘De Herformuleermeneer’), aanschaf van opnameapparatuur, abonnementen voor OpenAI, Midjourney en software. Daarnaast willen we ook online gaan adverteren om extra bereik te creëren.

Alle kosten worden nu gedragen door de vrijwilligers van team Hardverzachters. We zijn daarom op zoek naar sponsoren. Organisaties die de doelstelling van Hardverzachters ondersteunen en zich ook hard willen maken voor een gezonde online dialoog.

Sponsormogelijkheden

Beelden combinatie_Vierkant12

Hardverzachters Partner

Een partner denkt mee in onze initiatieven en helpt mee deze succesvol te maken. Naast een sponsorbijdrage van 100 Euro per maand omvat dit producten en/of diensten (zoals bijvoorbeeld ) die Hardverzachters helpt haar activiteiten mogelijk te maken. Voor deze optie noemen we jouw bedrijfsnaam op onze website, onze nieuwsbrieven en in de te lanceren ‘Herformuleermeneer’-app. Jaarlijks evalueren we het partnerschap met elkaar.

Beelden combinatie_Vierkant13

Hardverzachters Ambassadeur

Je ondersteunt onze initiatieven en draagt deze ook actief uit. Dat kan door het delen van onze content in jouw klantnieuwsbrief of op jouw Intranet voor je medewerkers. Ambassadeur ben je al vanaf 50 Euro per maand. Voor deze optie noemen we jouw bedrijfsnaam op onze website.

Beelden combinatie_Vierkant11

Hardverzachters Supporter

Je organisatie ondersteunt onze activiteiten en maakt het ons financieel mogelijk. Je bent al supporter vanaf 25 Euro per maand. Voor deze optie noemen we jouw bedrijfsnaam op onze website.

Door het noemen van jouw bedrijfsnaam op onze website, in onze nieuwsbrief of in onze app laten we zien dat ook jouw bedrijf een gezonde online dialoog belangrijk vindt. Stichting Goed Online (Hardverzachters) heeft geen winstoogmerk. Het aantal sponsorplekken is daarom beperkt.

Heb je interesse ons op deze manier te supporten in onze missie? Stuur dan een mail naar

 

Update februari 2024

Waar staat Hardverzachters nu? 

  • Hardverzachters is opgericht in januari 2022 en is sinds eind 2022 officieel een stichting onder de naam ‘Stichting Goed Online
  • We hebben zo’n 10 vrijwilligers en er zijn mensen en organisaties die ons soms steunen met ‘uren’ of met diensten (zoals Branding.nl en Coosto)
  • Hardverzachters heeft meer dan 80 artikelen gepubliceerd
  • Onze 8-delige podcast ‘De Hardverzachtcast’ staat sinds oktober 2023 live in alle podcast apps. Samen zijn de afleveringen al meer dan 1000 keer beluisterd.
  • In mei 2024 lanceren we  ‘De Herformuleermeneer’. Dit is een fictief persoon die online berichten wat vriendelijker maakt. Dit doet hij met behulp van AI. Er komt een app, een browser-extensie, een ChatGPT module, een meme-maker en een website.

Hardverzachters is een initiatief van Stichting Goed Online
Copyright 2023 Stichting Goed Online

Hardverzachters logo positief

Hardverzachters is een initiatief van Stichting Goed Online
Copyright 2023 Stichting Goed Online

Hardverzachters